Valutor:
Sverige

Sekretesspolicy

Vår sekretesspolicy är avsedd att hjälpa dig att förstå hur vi samlar in och använder den personliga information du lämnar till oss och hjälpa dig att fatta välgrundade beslut när du använder vår webbplats och våra produkter.

Vilken information samlar vi in?

När du besöker vår webbplats kan du förse oss med två typer av information: personlig information som du medvetet väljer att avslöja att samlas på en individuell basis och portal använder information som samlas in på en aggregerad nivå som du och andra bläddra vår webbplats.

Personlig information du väljer att ge:

registrerings~~POS=TRUNC

Du kommer att ge oss information om dig själv, deras preferenser, och dina metoder när du registrera dig för att vara medlem i hemsida, registrera sig för nyhetsbrev och varningar, eller köpa saker genom vår webbplats. Du kan också ge ytterligare kommentarer om hur du visa webbplats service du behov och intressen.

E-post Information

Om du väljer att kommunicera med oss ​​via e-post, kan vi behålla innehållet i dina e-postmeddelanden tillsammans med din e-postadress och våra svar.

Portal använder Information

I likhet med andra kommersiella webbplatser, vår webbplats använder webbserverloggar för att samla in information om hur vår webbplats används. Information som samlats in via Web serverloggar kan inkludera datum och tid för besök, vilka sidor tittade, och tid på vår webbplats. Vi använder en tredje part spårningstjänst som använder loggfiler för att spåra icke-personligt identifierbar information om besökare på vår webbplats i den sammanlagda, användning och volym statistik för att hjälpa oss att bättre förstå behoven hos våra besökare.

Hur använder vi den information som du lämnar till oss?

Vi använder personuppgifter i syfte att administrera och expandera vår verksamhet, ger kundservice och tillgängliggörande produkterna våra kunder föredrar. Ibland också använder vi den information vi samlar in för att meddela dig om viktiga förändringar i vår webbplats, nya produkter och specialerbjudanden vi tror att du hittar värdefulla. Du har möjlighet att välja in eller välja bort dessa specifika typer av kommunikation i vår medlem centrum. Du har möjlighet att välja bort någon gång du får ett mail från oss genom att klicka på länken längst ned i e-postkommunikation. Du kan också meddela oss när som helst om du inte vill ta emot dessa erbjudanden genom att kontakta oss.

Meddelanden från vår webbplats

Om du registrerar dig på vår webbplats eller köpa några produkter från webbplatsen kan du räkna med att få ett välkommet e-post och / eller en orderbekräftelse e-post. Om du har registrerat med vår webbplats, kommer du att få någon av de meddelanden (nyhetsbrev, uppdateringar, produktinformation, varningar) som du har valt att delta i att ta emot. När som helst du vill ändra dina inställningar eller tar emot meddelanden från platsen, besök medlem för att byta dina inställningar eller genom att kontakta oss.

Tjänsteleverantörer

Vi använder tredje part för att utföra vårt kreditkort på vår sida. När du köper en produkt från oss, kommer vår bearbetning kreditkortsföretaget underlätta transaktionen. Vi kommer att dela fakturering och e-postinformation som behövs för att den tredje parten att tillhandahålla denna tjänst. Dessa tredje parter är förbjudna att använda dina personuppgifter för något annat ändamål, inklusive deras egna marknadsföringssyfte.

Hur ska vi säkra information Transmissioner?

Säkerheten för din personliga information är viktig för oss. När du anger känslig information (såsom kreditkortsnummer) på våra registrerings- eller orderblanketter, krypterar vi att information med hjälp av Secure Socket Layer teknologi (SSL) 128 bit krypteringstjänster.

Vi följer allmänt accepterade industristandarder för att skydda den personliga information som lämnats till oss, både under överföringen och när vi får det. Ingen metod för överföring via Internet, eller metod för elektronisk lagring, är 100% säker, dock. Därför medan vi strävar efter att använda kommersiellt godtagbara sätt att skydda din personliga information, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Om du har några frågor om säkerhet på vår webbplats, kan du kontakta oss.

Vad om andra webbplatser som är länkade till vår webbplats?

Vi är inte ansvariga för de metoder som används av webbplatser länkade till eller från vår webbplats eller informationen eller innehållet däri. Ofta länkar till andra webbplatser tillhandahålls enbart som pekare till information om ämnen som kan vara till nytta för användare av vår webbplats.

Kom ihåg att när du använder en länk för att gå från vår webbplats till en annan webbplats, är vår sekretesspolicy inte längre gäller. Din surfning och interaktion på någon annan webbplats, inklusive webbplatser som har en länk på vår webbplats, är villkorat av att webbplatsens egna regler och policies.

du samtycker

Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår insamling och användning av din personliga information som beskrivs i denna integritetspolicy. Om vi ​​gör väsentliga ändringar i vår sekretesspolicy eller rutiner, kommer vi att publicera dessa ändringar på vår webbplats för att hålla dig medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi kan lämna ut den.
Du har IP-adress: 54.210.61.41     Dam Skor , Billiga Dam Skor , Dam Skor Online , Skor för Män , Män Skor Sale